Chili fem månader

Det märks att Chili har blivit 5 månader. För numera kan hon hoppa upp på de flesta bänkar vi har i köket. (Vi som hade förhoppningar om att vi skulle kunna hindra henne från det, tji fick vi!)

Hon är gärna med när vi står vid köksbänken framför köksdatorn, lagar frukost eller spolar i kranen. Då kommer hon gärna och skvätter lite vatten med tassen eller dricker lite direkt ur kranen.

När vi ska borsta tänderna i badrummet hoppar hon upp på bänken och vill vara med. Ibland lägger hon sig i tvättfatet. Jag låter henne smaka på hennes egen tandborste och testar ibland att borsta hennes tänder litegrann. Ett par sekunder går det i alla fall… 😉

Nu har hon även äntligen kunnat ta sig ner själv från tujaträdet. Efter att ha suttit där uppe i en timme och kikat på fåglar och klättrat runt omkring i trädet. Hon var inte jätteintresserad av att bli nedplockad av mig som klättrade upp på en stege och försökte locka ner henne. Jag gick in emellanåt och gjorde annat och kom ut ungefär en gång i kvarten för att titta till henne. Så slutligen när jag öppnade dörren och ropade på henne, hörde jag henne jama och såg hur hon började ta sig ner för trädet. Jag lockade med en godisbit och nu lunkade hon in!

Similar Posts